Last updated 26 lipnja, 2024

Klađenje na Euro 2024  privlači stotine tisuća igrača u Hrvatskoj. Nema sumnje, od 14. lipnja do 14. srpnja uplatit će se u našoj zemlji milijuni listića, s najvećim interesom za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Zato nije iznenađenje da mnoge zanima kako se uspješno kladiti na Europsko prvenstvo. Vodeće kladionice nude vam na izbor stotine različitih oklada prije početka svake utakmice. Ponuda je bogata i za klađenje uživo. Naravno, neke od opcija donose bolje izglede za dolazak do dobitka. Njih ćemo ovdje detaljno analizirati. Spomenut ćemo svakako i prigodne bonuse koji čine klađenje na Euro 2024 još uzbudljivijim.

Zašto se kladiti na Euro 2024?

Kvalifikacije za Euro 2024 pokazale su koliko je reprezentativni nogomet izjednačen i neizvjestan. Da, postoji mnogo reprezentacija u Europi koje mogu pobijediti čak i one najuglednije na turniru.

Takva neizvjesnost podiže koeficijente u kladionicama. Zato možete očekivati da će tečajevi za Euro 2024 biti prilično krupni, čak i na najvećim favoritima. Nema sumnje, kvote koje ste imali priliku igrati prognozirajući kvalifikacije za UEFA Euro još su bile i umjerene, u odnosu na one kakve će biti ponuđene na glavnom turniru.

Klađenje na Euro 2024 se sviđa igračima i zato što prolaze one oklade koje više ne daju rezultate u klupskom nogometu. Izdvajamo okladu na zbroj golova, opciju na manje od 2.5 gola na utakmici. To u Premiershipu zadnjih godina gotovo da nikad ne prolazi, a sve teže čak i u nokaut fazi Lige prvaka.

Uz sve to, treba spomenuti da će vam mnogi u Hrvatskoj reći, kladi se na Euro 2024 zato što je veće zadovoljstvo pogoditi ishod dvoboja vlastite reprezentacije, u odnosu na klađenje na utakmice stranih klubova.

Euro 2024 Kladjenje

Bonusi za Euro 2024 

Vodeće hrvatske kladionice prilično su darežljive za vrijeme Europskog prvenstva. Igračima nude bonuseve, kao i besplatne oklade. Tu su i različiti turniri na kojima najbolje nagrade pripadaju najuspješnijim prognozerima.

Istina je, za vrijeme velikih natjecanja poput nogometnog Eura zaista ima smisla pratiti aktualne promocije. Zato se obavezno pretplatite na newsletter vaše kladionice i pratite je na društvenim mrežama. Mi ćemo pak za vas izdvojiti neke ponude koje su nam zadnjih dana posebno upale u oči.

Germania Sport bonus za Euro 2024 

Germania kladionica pripremila je niz promocija namijenjenih nogometnim kladiteljima tijekom Europskog prvenstva. U pitanju je desetak različitih bonusa pod zajedničkim nazivom “Euforija se diže”.

Radi se o nagradnom fondu od 150 tisuća eura kojeg će Germania Sport podijeliti tijekom prvenstva. Izdvajamo Happy Euro bonus koji vam može donijeti gratis sredstva za igru svakog dana tijekom turnira. Dovoljno je da se prijavite u svoj račun i imate izgleda biti među dobitnicima.

Tu je još Germania Izazov koji najsretnijem igraču svakog dana donosi nagradu od 1.000 eura. Riječ je o dnevnom zadatku kojeg morate ispuniti, a ako tog dana još pogodite veliki tečaj, naći ćete se među deset dobitnika bonusa.

Na utakmicama hrvatske reprezentacije ova pak kladionica dijeli povrat 50% sredstava, u slučaju da se vaša prognoza nije ostvarila. Spremna je dati uključenim igračima i 50 besplatnih vrtnji.

Ne zaboravimo ni Kotač sreće koji novim igračima može donijeti bonus u vrijednosti čak 1000% prvog depozita. Dovoljno je registrirati se, napraviti uplatu i zavrtjeti ga. Maksimalna vrijednost ovog bonusa je 1.000 eura.

Za vrijeme Eura Germania Sport također igračima koji se četvrtkom registriraju i verificiraju nudi pet dana besplatnog klađenja. Naime, imaju u tom razdoblju pravo na oklade bez rizika u vrijednosti od 2 eura. Mogu dobiti i 100 besplatnih vrtnji u online casinu. 

Za kraj, spomenimo i promociju Zlatna lopta. Ona svakog dana donosi različite nagrade, od bonusa na depozit i besplatnih oklada do gratis okretaja i sudjelovanja na turnirima. Na igraču je samo kliknuti na jednu od dvije lopte na vizualu ove promocije kako bi provjerio što mu Germania tog dana nudi.

Germaniasport

Euro 2024 150 000 EUR bonusa

Croatia

Važeće u Hrvatskoj 20/7/2024

  Favbet bonus za Euro 2024

  Favbet kladionica pripremila je nagradni fond od 60 tisuća eura za najuspješnije prognozere Europskog prvenstva. Tome je dodala Mazdu MX-5 kao glavnu nagradu.

  U promociji sudjeluju svi korisnici koji igraju listiće u vrijednosti od 10 ili više eura. Priznaju se i ulozi na slot automatima od 0,20 eura ili veći. Svakih deset odigranih eura donosi vam jedan bod. No, vaš rezultat može biti uvećan do pet puta, ovisno jeste li uspjeli pogoditi točan rezultat utakmica koje su taj dan na rasporedu na Euru.

  Ova promocija zove se “Euro Drive” te se sastoji od faza, ovisnih o samom Europskom prvenstvu. Među nagradama je i originalni dres hrvatske reprezentacije. Najuspješniji pak igrač dobiva spomenuti automobil, što je jedna od boljih nagrada koje danas može zgrabiti zaljubljenik u sportsku prognozu.

  Admiral bonus za Euro 2024

  Admiral tijekom Europskog prvenstva dijeli besplatne oklade svojim korisnicima. Pa tako u promociji “Turbo Euro” listić s najmanje 4 para, svaki s kvotom 1,40 ili većom donosi igraču okladu bez rizika. Što je više parova na listiću, to je i veći postotak vrijednosti u kojoj dobivate svoju besplatnu okladu.

  Promocija “Euro Genije” pak nagrađuje s 3.000 eura i PlayStationom 5 igrača koji je imao najviše dobitnih listića tijekom nogometnog prvenstva Europe. Pritom se uzima u obzir samo jedan dobitak dnevno, onaj s najvećom ukupnom kvotom. Na kraju se zbrajaju sve pogođene kvote na dnevnim dobicima, a 500 najuspješnijih igrača ima pravo na novčanu stimulaciju u obliku besplatnih oklada. 

  Najbolje stranice za klađenje na Euro 2024

  Klađenje na Euro 2024. moguće je samo putem legalnih i pouzdanih kladionica. Jedna od njih je Germania Sport. Svi pružatelji usluga igara na sreću imaju svoje prednosti koje trebate uzeti u obzir prilikom odabira. 

  Sukladno tome, najbolja stranica za klađenje mora posjedovati valjanu licencu; to je najvažnije. Zatim, provjerite da su dostupna razna tržišta klađenja; što ih je više, to bolje. Ideja i je ta da igrači imaju na raspolaganju puno mogućnosti za klađenje. 

  Zatim, klađenje na Euro 2024. započnite u kladionici koja nudi prihvatljive koeficijente. Neki igrači svoju odluku o odabiru kladionice za klađenje na Euro temelje na bonusima i dodatnim pogodnostima koje ona nudi. Upravo je zato Germania Sport česti odabir mnogih igrača.

  Europsko nogometno prvenstvo u fokusu je najboljih hrvatskih online kladionica u 2024. godini. Istina je, već kvalifikacije za Euro 2024 su bile redovito u ponudi online kladionica, no glavni turnir bit će još detaljnije praćen.

  Favbet će nuditi azijski hendikep i azijski zbroj golova na svim utakmicama u Njemačkoj. Ponude za klađenje na Euro 2024 u ovoj kladionici sadržavat će i brojne druge zanimljive opcije, bilo da se kladite uživo ili prije početka utakmica.

  Germania je pak uvećala svoj bonus dobrodošlice uoči Europskog prvenstva. Tečajevi za Euro 2024 bit će solidni na njezinoj web stranici, a sve oklade moći ćete odigrati i putem mobilne aplikacije.

  Savjeti za klađenje na Euro 2024 ne bi bili potpuni bez da spomenemo ono što nudi Prva Sportska Kladionica. Naime, na njezinoj stranici bit će detaljno razrađene sve utakmice, s dostupnim klađenjem na individualni učinak igrača. Moći ćete se kladiti i na konačnog pobjednika natjecanja, kao i na momčadi koje će igrati u finalu.

  Natjecanje u klađenju možemo pak očekivati u SuperSport kladionici, a nešto slično zasigurno priprema i Cro Bet. Admiral i ArenaBet također će svoju ponudu proširiti od 14. lipnja do 10. srpnja pa možemo reći da domaće stranice za sportsko klađenje sigurno neće razočarati svojom ponudom za vrijeme Europskog prvenstva…

  1
  Germaniasport
  98/100

  Savjeti za klađenje na Euro 2024

  Najbolji savjeti za klađenje na Euro 2024 kreću od samih kvota. One ne smiju biti previše niske. Važan je i pametan izbor kladionice u kojoj ćete provoditi svoju strategiju.

  Naravno, nužna je i sustavna igra, s ulogom koji odgovara vašem budžetu. Ako još k tome znate kako kombinirati klađenje na Euro 2024 prije početka utakmica s klađenjem uživo, dat ćete si dobru šansu da složite dobitni listić.

  Oklade samo na kvote s visokim potencijalom

  Tečajevi za Euro 2024 uglavnom su viši nego na klupskim utakmicama. Na vama je dobro izanalizirati utakmice, prije nego donesete odluku na koju okladu ćete staviti svoj ulog.

  U pravilu ne bi trebalo igrati koeficijente ispod 1.70. Naime, već su nam Euro 2024 kvalifikacije pokazale kako je sve u reprezentativnom nogometu moguće. Zato si treba dati prostora za povremene pogreške, a to ćete ostvariti igranjem isključivo krupnijih tečajeva.

  Potencijalna isplativost koeficijenta ovisi i o drugim faktorima. Morate uzeti u obzir formu, stil igre, motivaciju i stanje s ozljedama. Sve su to podaci na temelju kojih pada odluka kako će izgledati vaš listić.

  Kladi se na Euro 2024 u više različitih kladionica

  Iako se većina igrača u Hrvatskoj uvijek kladi u istoj kladionici, istina je da to nije najbolja strategija. Naime, otvaranjem računa u više kladionica dajete si šansu uloviti najvišu dostupnu kvotu za svaku vašu prognozu.

  Nema sumnje, tečajevi za Euro 2024 neće biti isti kod svih priređivača sportskog klađenja. Katkad će biti veći u jednoj, katkad u drugoj kladionici. Ne zaboravimo niti bonuse u kladionicama koji su namijenjeni novim i postojećim korisnicima. Dodatna sredstva koja imate pravo u svakoj od njih uzeti ako ispunjavate uvjete i odredbe svakako pomažu pri vašoj dugoročnoj strategiji.

  Vodite evidenciju o svim vašim okladama

  Savjeti za klađenje na Euro 2024 ne bi bili potpuni bez da se osvrnemo na analitiku vaših oklada. Naime, obavezno biste trebali voditi evidenciju o onome što igrate. Iza svega treba stajati dugoročna strategija, na temelju koje ćete određivati visinu vašeg uloga.

  Ulog na vašim listićima treba biti dosljedan. To znači da ne može na jednom biti vrlo visok, a na drugom sasvim nizak. Isto vrijedi i za ukupnu kvotu na koju se kladite. Uz to, svakako vodite evidenciju i o tipovima oklada koje su dali bolje rezultate od drugih, kako biste ih gurnuli u prvi plan na budućim listićima.

  Najvažnije oklade na Euro 2024

  Ponude za klađenje na Euro 2024 u online kladionicama uključuju pregršt različitih oklada. Možete se kladiti na gotovo svaki segment igre u svakoj utakmici. Mi pak izdvajamo nekoliko tipova oklada koje izazivaju poseban interes igrača u Hrvatskoj.

  Klađenje na skupine

  Tečajevi za Euro 2024 prilično su visoki već u grupnoj fazi natjecanja. Nema sumnje, utakmice će biti neizvjesne već u skupini, no kvalifikacije za Euro ipak su nam otkrile od kojih se reprezentacija može očekivati prolazak u nokaut fazu turnira.

  Zato klađenje na skupine daje obećavajuće mogućnosti slaganja listića. Online kladionice nude vam priliku prognozirati tko će biti prvi u nekoj grupi, a tko osvojiti drugo mjesto. Kladiti se možete i na pojedinačne utakmice, s brojnim opcijama za igru.

  Klađenje na ukupnog pobjednika

  Klađenje na Euro 2024 posebno je zanimljivo dok pokušavate pogoditi konačnog pobjednika. Tu su kvote prilično visoke čak i na najveće favorite. Posebno su obećavajući koeficijenti prije samog turnira pa i u prvom kolu grupne faze. Tada se može tipovati na pobjednika, iako je jasno da je to jedna od najtežih oklada na ovakvom tipu turnira.

  Iskusni igrači u Hrvatskoj obično tipuju na više od jedne reprezentacije. Time si značajno povećavaju izglede da pogode pobjednika.

  Klađenje na najboljeg strijelca

  Osim na pobjednika, na Europskom prvenstvu imate pravo pogađati i najboljeg strijelca. Radi se o još jednoj okladi koja ide uz visoke koeficijente. Povijest nas pak uči da tu zna biti i velikih iznenađenja, što vaš posao čini izazovnim.

  Savjeti za klađenje na Euro 2024 kažu da biste na početku natjecanja svakako trebali odigrati na više različitih igrača, jer teško da ćete pogoditi ako tipujete samo na jednog. Naravno, što turnir ide dalje to ova oklada postaje lakša za pogoditi. No, i kvote su znatno manje.

  Klađenje na finale

  Za kraj, treba spomenuti finalnu utakmicu, kao krunu Europskog prvenstva. Radi se o dvoboju na koji se u svijetu u pravilu uplati najviše listića. Kladionice se pak potrude ponuditi vam pregršt različitih opcija koje možete igrati.Posebno popularno je klađenje uživo na finale. Tu imate pravo predviđati baš sve, od broja golova i kornera do individualnog učinka igrača pa i tko će dobiti karton.

  Tečajevi za Euro 2024

  Kao što smo već navikli posljednjih godina, tečajevi za Euro 2024 ponovo će biti najniži na moćnim reprezentacijama kao što su Francuska i Engleska, a ne pretjerano visoki niti na domaćinu Njemačkoj, kao ni na reprezentacijama koje vrebaju iz drugog plana, Portugalu i Španjolskoj.

  Na ostalim reprezentacijama možete očekivati solidne kvote čak i protiv znatno slabijih suparnika. To je razlog zašto se mnogi vole kladiti na Euro 2024.

  No, osim na pobjednika utakmica, svakako se mogu igrati i oklade na ishod prvog poluvremena, broj golova, poluvrijeme/kraj, oba tima daju/ne daju gol pa čak i pogađati točan rezultat. Tu se skrivaju visoke kvote koje iskusni hrvatski kladitelji obavezno stavljaju na svoje listiće.

  Koeficijenti na Hrvatsku

  Kad su u pitanju Euro kvalifikacije Hrvatska možda nije na uvjerljiv način izborila svoje mjesto među elitom. No, Dalićevu momčad sigurno nitko neće podcjenjivati u nastavku natjecanja.

  Naša reprezentacija nalazi se u skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom, što je izazovno, no čak tri momčadi mogu proći dalje pa optimistično gledamo na ishod grupne faze. Nakon toga sve postaje moguće, što je Hrvatska dokazala osvajanjem dvije medalje u nizu na Svjetskim prvenstvima.Tečajevi za Euro 2024 kažu da je Hrvatska na desetom mjestu među favoritima za osvajanje titule, s kvotom između 40 i 50, ovisno gdje igrate. To je kvota koju će mnogi poželjeti odigrati u našoj zemlji, svjesni da se može vjerovati u moć ove ekipe koja se već dokazala na velikoj sceni.

  Najčešće postavljana pitanja

  Europsko nogometno prvenstvo bit ću u ponudi skoro svake online kladionice u našoj zemlji. Na vama je samo izraditi profil u kladionici koju smatrate da je najbolja opcija za vas. Nakon toga preostaje vam pametno birati oklade i igrati isključivo one utakmice o kojima imate dovoljno informacija kako biste uspješno predvidjeli njihov ishod.

  Nogometni Euro poznat je po visokim kvotama čak i na favoritima. Puno višima nego u klupskom nogometu. Razrada utakmica u online kladionicama također je detaljna pa uvijek postoje zanimljive opcije za igru. Koliko je Euro isplativ ovisit će prije svega o vašem nogometnom znanju i načinu na koji birate svoje oklade.

  Online kladionice procjenjuju da su izgledi da Hrvatska postane prvak Europe otprilike 1 naprema 40. Naša reprezentacija nije u krugu najvećih favorita, ali nije bila ni na dva prethodna Svjetska prvenstva pa je svejedno vodila borbu za titulu do samog kraja turnira.

  Početna » Euro » Klađenje na Euro 2024 – Vodič kroz najbolje bonuse i oklade

  Najnoviji postovi

  Klađenje na košarku: 7 koraci kako se kladiti na košarku

  Ako želite igrati u kladionici, morate točno znati na koji se sport želite kladiti. Ako poznajete…

  Najbolji igrač Europskog prvenstva 2024 – Predviđanja i kvote u Hrvatskoj

  Nogomet je momčadski sport, no na velikim natjecanjima uvijek se istaknu i pojedinci. Tako će biti…

  Najbolja Online Casina u Hrvatskoj Koja Nude Besplatne Vrtnje
  8 online casina u Hrvatskoj koja nude besplatne vrtnje za igrače, srp 2024

  Besplatne vrtnje su jedan od najzanimljivijih oblika bonusa u online casinima. Omogućuju igračima da isprobaju casino…

  Kako Se Kladiti Na Pse
  Kako se kladiti na utrke pasa: vrste oklada, strategije i taktike klađenja

  Klađenje na utrke pasa može biti prilično uzbudljivo, no istovremeno komplicirano za početnike. Zato je potrebno…

  Kako se kladiti
  Kako se kladiti na sport? Vodič za početnike

  Sportsko klađenje postaje sve popularnije u našoj zemlji. Stoga ne čudi da je i ponuda sportskih…

  Bonus bez depozita
  Bonus bez depozita – Kako funkcionira i zašto je popularan?

  Bonus bez depozita najpopularnija je promocija koju nude online casina. To nije nikakvo čudo, jer igrač…