Germania već godina predstavlja jednu od najpoznatijih kladionica u Hrvatskoj. Ističe se bogatim bonusom dobrodošlice i zanimljivim opcijama za klađenje uživo, zbog čega ima brojne poklonike u našoj zemlji.

A kako biste dobili priliku ovdje iskušati svoje sportsko znanje, Germania registracija nužna je za uspješno otvaranje profila, što je i glavna tema ove naše detaljne analize. U ovom tekstu detaljno ćemo proći kroz proces registracije za kladionicu Germania Hrvatska.

Bonus do 450 €

18+. Hattrick bonus predstavlja bonus od 50% od prve uplate, 100% od druge te 200% od treće uplate tijekom trajanja promocije. Minimalna uplata za ostvarivanje bonusa iznosi 5 €. U tom slučaju ćeš na prvu uplatu ostvariti bonus od 2.50 €, na drugu 5 €, a na treću 10 €. Maksimalan iznos bonusa na prvu uplatu iznosi 65 €, na drugu uplatu 135 €, a na treću uplatu 250 €. Rok za ispunjenje uvjeta i otključavanje bonusa je 30 dana. U promociji sudjelovati mogu svi koji po prvi put ostvare uplatu od 01. siječnja 2023. Pravila promocije vaze. Full T&Cs

Posebne ponude – ruj

 Happy Monday Bonus Preuzmi bonus
Aviator Kišu Free Betova vrijednu 10.000€! Preuzmi bonus

Vodić kroz članak:

Korak po korak registracija Germania Sport kladionice

Ako se pitate kako da se prijavim na Germania Sport, morate znati da je uvjet za klađenje na ovoj web stranici uspješan prolazak kroz registracijski postupak. Kad je u pitanju registracija Germania mnogo ne komplicira. No, morat ćete u obrazac unijeti i nekoliko podataka koje možda ne znate napamet.

Baš zbog toga registracija Germania Sport kladionice zahtijeva da uz sebe imate osobnu iskaznicu i bankovnu karticu. Na vama je zatim da pedantno unosite sve što se od vas traži. Sve u svemu, Germania registracija od vas očekuje da prođete kroz sljedećih pet koraka, nakon čega ćete se u potpunosti moći posvetiti svojim listićima:

  1. Otvorite naslovnicu Germania kladionice i potražiti link “Registriraj se”. Smješten je u gornjem dijelu ekrana.
  2. Registracija Germania kladionice traži od vas ispunjavanje detaljnog obrasca. Unijet ćete svoje ime, prezime, adresu, datum rođenja, email i broj telefona. Također se traži da upišete OIB, IBAN i broj osobne iskaznice. Usput ćete odrediti svoje korisničko ime i lozinku.
  3. Nakon što ispunite formular, na vaš email stići će aktivacijski link koji ćete kliknuti. To će učiniti vaš račun funkcionalnim.
  4. Kad je u pitanju kladionica Germania registracija završava vašom prijavom u korisnički profil. Ako se pitate kako da se prijavim na Germania Sport, odgovor je da samo trebate upisati svoje korisničko ime i lozinku te kliknuti na polje “OK”. Možete dati pregledniku da zapamti vaše pristupne podatke pa ih nećete trebati svaki put upisivati.
  5. Registracija Germania Sport kladionice daje vam pravo na bonus dobrodošlice. Zato nakon uspješne prijave obavezno provjerite uvjete ove promocije. Ako smatrate da odgovara vašem stilu igre, uzmite bonus na depozit dostupan na vaše prve tri novčane uplate.
Registracija Germania

Germania registracija završava verifikacijom

Iako vam registracija Germania kladionice daje pravo započeti s klađenjem, istina je da cijeli proces zapravo završava vašom verifikacijom profila.

Radi se o zakonskoj obavezi svake kladionice. Zato vam Germania neće dopustiti isplatu vaše zarade, prije nego što prođete kroz identifikacijsku proceduru. Ako se pitate kako da se prijavim na Germania Sport i obavim verifikaciju, morate znati da procedura nije previše komplicirana.

Sve možete obaviti u udobnosti vašeg doma, unutar svog računa. Nakon prijave potražite samo poveznicu “Verifikacija korisničkog računa” i uključite kameru. Zatim ćete poslati kopiju prednje i stražnje strane svoje osobne isprave, a nakon toga slijedi i provjera lica. Nadležna služba proći će kroz vaše podatke u sljedećih dan ili dva. Nakon toga bi vaš profil trebao biti uspješno verificiran.

Time vam postaje dostupna Germania isplata, a ako slučajno nešto zapne tijekom same procedure, obavezno kontaktirajte korisničku službu. Ona će vam pomoći da se uspješno verificirate.

Kladionica Germania registracija i bonus dobrodošlice

Germania bonus dobrodošlice jedna je od pogodnosti koje idu uz otvaranje korisničkog računa. Za razliku od nekih drugih kladionica, daje vam Germania bonus uz registraciju bez uvjeta koje je nemoguće ispuniti, zbog čega je ova promocija vrlo popularna među hrvatskim igračima.

Kad je u pitanju Germania registracija bonus dobrodošlice se dodjeljuje bez nekog posebnog upisivanja promo koda niti bilo kakvih dodatnih komplikacija. Gratis sredstva sjedaju odmah nakon depozita, a na njih igrač ima pravo samo jednom.

Registracija Germania kladionice osigurava vam bonus na vaša prva tri depozita. Uz prvi depozit ide bonus u 50%-tnoj vrijednosti uplate do 65 eur. Uz drugi depozit ide bonus u 100%-tnoj vrijednosti do 135 eura. Najbogatiji je bonus na treću novčanu uplatu, u 200%-tnoj vrijednosti vašeg depozita do čak 250 eura.

Ukupno se radi o maksimalnih 450 eura gratis sredstava koje možete uzeti, a uvjeti njihovog korištenja sasvim su pristojni. Pa se tako od vas traži da reinvestirate dodijeljeni novac 4 puta, na listićima koji imaju po četiri sportska događaja, svaki s kvotom 1,45 ili većom.

Klasično klađenje ima 5 puta veći doprinos ovog promociji od oklada uživo pa to imajte na umu. Vremenski rok za ispunjavanje uvjeta postavljen je na 30 dana. To je sasvim dovoljno da uspješno provedete svoju strategiju.

Bonus Dobrodošlice

Germania registracija i vaši prvi koraci

Kao što smo već naglasiti, registracija Germania Sport kladionice omogućuje vam da se kladite za pravi novac. Daje vam i pravo na gratis sredstva uz vaša prva tri depozita.

No, to je tek početak. Zato ako se pitate kako da se prijavim na Germania Sport web stranicu i započnem provoditi vlastitu taktiku klađenja, za vas donosimo nekoliko savjeta o prvim koracima koje ovdje vrijedi povući.

Prvi depozit

Kako biste mogli unovčiti vlastito sportsko znanje, potrebna su vam sredstva koja ćete ulagati na vaše listiće. Kad je u pitanju kladionica Germania registracija vam između ostalog otvara priliku da uplatite novčana sredstva na svoj račun.

Na raspolaganju imate raznolike metode plaćanj. Odaberite onu koja vam najviše odgovara. Imajte na umu da vam Germania registracija uz prvi depozit osigurava i novčani bonus, a isto vrijedi i za sljedeće dvije novčane uplate.

Jednom kad uplatite novac, uočit ćete unutar korisničkog računa da se promijenio ispisani saldo u vrhu ekrana. On će se zatim mijenjati nakon svakog vašeg uplaćenog listića, kao i dobitka, a moći ćete pratiti i koliko bonus sredstava imate na raspolaganju.

Prva oklada

Sada kad imate novac na svom korisničkom računu, vrijeme je za uplatu prvog listića. Kladiti se možete uživo na sportske događaje, kao i prije početka utakmica. Na raspolaganju još imate loto, casino pa i virtualne sportove.

Uplata listića je sasvim jednostavna, jer na vama je samo kliknuti na kvotu koju smatrate obećavajućom. Zatim će se listić pojaviti s vaše desne strane, a klikanjem na sljedeće kvote pretvorit ćete ga iz pojedinačnog u kombinacijski. Na kraju vam tek preostaje unijeti ulog i finalizirati okladu te pratiti kako će završiti vaša prognoza.

U slučaju da igrate s bonus sredstvima, uzmite u obzir uvjete korištenja gratis sredstava prilikom slaganja listića. To obično znači igrati 4 događaja, svaki s kvotom 1,45 ili većom. To iskusnim igračima u ovoj fazi nije problem pogoditi, dok bi za neke početnike mogao biti izazov.

Germania metode plaćanja

Germania kladionica svojim korisnicima nudi niz različitih transakcijskih kanala za provođenje plaćanja. Na raspolaganju imate bankovne kartice Visa, Mastercard i Maestro, dok alternativu tome predstavljaju e-novčanici Aircash i Skrill.

Novac možete diskretno uplatiti i pomoću A-Bona, dostupnog na kioscima i benzinskim postajama. Gotovinu pak imate pravo prebaciti na svoj račun u poslovnici. Kladomat je još jedna opcija koju igrači koriste za depozit, a u posljednje vrijeme dodan je svemu tome Revolut, s 5 eura kao minimalnom uplatom.

Germania isplata moguća je pak na tekući račun i novac će sjesti u roku jednog do tri radna dana. Sredstva možete prebaciti i u vaš Skrill e-novčanik, kao i u Aircash aplikaciju. Povući sredstva imate pravo i na šalteru poslovnice, a važno je naglasiti da je preduvjet za isplatu uspješna verifikacija profila, kao i eventualno ispunjavanje uvjeta bonusa, u slučaju da još niste završili reinvesticiju svog bonusa dobrodošlice.

Metode Plaćanja

Mobilno klađenje u Germania kladionici

Ako vam više odgovara klađenje putem pametnog telefona, Germania kladionica nudi vam nekoliko opcija kako uplatiti listić dok ste u pokretu.

Igrati možete u mobilnom web pregledniku, ali i putem mobilne aplikacije. Instalirati Germania app je jednostavno, jer samo morate skinuti datoteku i pokrenuti je, u slučaju da koristite Android operativni sustav. Korisnici iOS-a će je pak naći u Appleovoj trgovini aplikacijama.

Registracija putem mobitela ne razlikuje se od one na računalu. Uz aplikaciju ne samo što će vam postati dostupna Germania provjera listića putem mobitela, već i puno brži dolazak do željenih oklada. To je važno prilikom klađenja uživo, jer lakše ćete uloviti kvotu dok je na svom vrhuncu. Na raspolaganju ćete imati i prijenose utakmica na svom mobitelu, što će vam dobro doći u trenucima kad vam televizor nije u blizini.

Najčešće postavljana pitanja

Je li bonus kod potreban za primanje bonusa dobrodošlice?

Kad je u pitanju kladionica Germania registracija omogućuje igračima primanje bonusa dobrodošlice, bez upisivanja bilo kakvih kodova tijekom izrade profila. Bonus sredstva će sjesti na vaš račun automatski nakon prvog, drugog i trećeg depozita.

Mogu li imati više korisničkih računa u kladionici Germania Sport?

Ne, svaki igrač sa svojim osobnim identifikacijskim brojem ima pravo na samo jedan korisnički račun. Nije dozvoljeno ni igrati na profil članova obitelji, s tim da Germania malo teže može dokazati da to zaista radite.

Koliki je minimalni ulog pri klađenju u Germania kladionici?

Minimalna uplata postavljena je na 0,25 eura po listiću u Germania kladionici, dok je minimalni depozit 5 eura kod ovog priređivača igara na sreću.

Trebam li zaseban račun za igranje u Germania Casinu?

Izrada korisničkog profila omogućuje vam sportsko klađenje, ali i igranje u Germania Casinu. I jedno i drugo se nalazi u istoj Germania mobilnoj aplikaciji pa možete u svakom trenutku kombinirati ova dva tipa igara na sreću.

Postoji li vremensko ograničenje za korištenje ili aktiviranje bonusa dobrodošlice?

Germania bonus dobrodošlice dostupan je za aktivaciju na vaš prvi, drugi i treći depozit. Jednom kad ga aktivirate, imate vremenski rok od 30 dana da ispunite njegove uvjete.