Last updated 19 lipnja, 2024

Online klađenje traži od igrača mnogo sportskog znanja. Nužna je također adekvatna dugoročna strategija, kao i besprijekorno poznavanje matematičke vjerojatnosti.

Sve to je dobra baza za klađenje na sigurno, odnosno za slaganje listića koji imaju najbolje izglede rezultirati dobitkom. Ako vas zanima kako se kladiti na sigurno, donosimo vam ovdje nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći. Ipak nema garancija da dođete do uspjeha i ništa nije 100% sigurno.

Što je strateško klađenje i kako ga igrači koriste?

Bilo čim da se bavite, bez jasnog plana ne možete doći do željenih rezultata. To vrijedi i za sportsko klađenje. Naime, svatko može složiti jedan dobitan listić, čak i potpuni početnik. No, doći do dugoročnog plusa mogu samo igrači koji strateški pristupaju ovom tipu zabave.

Svi koji se pitaju kako se kladiti na sigurno moraju znati da je to nemoguće. Potreban je dobar izbor dugoročne strategije. Nema sumnje, klađenje od vas traži pravilan izbor kvote koju ćete gađati. Nužno je i ravnomjerno raspoređivati ulog, bez velikih oscilacija na listićima.

Kad je u pitanju sigurno klađenje dojave koje ste možda dobili nisu dovoljan jamac za uspjeh. Mnoge od njih neće proći. No, ako dosljedno provodite svoju strategiju, tada vam tipovi i savjeti iskusnih kladitelja itekako mogu pomoći da povećate postotak svojih dobitnih listića.

Uspješne strategije u sportskom klađenju se baziraju na dvije stvari. Kao prvo, nužno je posjedovati znanje i prave informacije o utakmicama kojima prognozirate ishod. Kao drugo, u obzir morate uzeti matematičku vjerojatnost, odnosno izračunati uz koji tečaj na vašim listićima imate najbolje izglede doći do dugoročnog uspjeha.

Pa tako neki igrači pokušavaju iz dana u dan pogoditi koeficijent 3 na svom listiću. To rade, jer vjeruju da će im u najgorem slučaju svaki treći listić biti dobitan. Drugi pak igraju na veće kvote, dajući si više prostora za promašaj.

Istina je, oni koji znaju kako se kladiti na sigurno potvrdit će vam da nisu samo “ziceri” ti koji vam mogu donijeti pozitivne rezultate. Veliki koeficijenti možda neće uvijek proći, ali dovoljno je da ih pogodite tek nekoliko da se nađete u odličnoj poziciji.

Kako se kladiti na sigurno

Naši savjeti kako se kladiti na sigurno

Postoji nekoliko smjernica koje biste trebali slijediti pri sportskom klađenju. Kao prvo, kladite se isključivo na sportove, lige i utakmice koje dobro poznajete. Što više informacija imate o formi suparnika, ozljedama i motivaciji, tim bolje za vas.

Kad je u pitanju sigurno klađenje dojave svima prvo padaju na pamet. No, razmislite biste li vi slali drugima informacije o dogovorenom ishodu utakmice. Dakle, dojavama nemojte u potpunosti vjerovati. Čak i ako postoje dogovori, oni ostaju tajna manjeg kruga ljudi.

S druge strane, itekako je moguće raspolagati s više relevantnih informacija od bookmakera. Ako se nađete u takvoj situaciji, tada vam rastu izgledi da zgrabite isplativ koeficijent i točno pogodite vašu prognozu.

To se obično događa na manje popularnim sportovima i manje poznatim ligama. Zato se neki klade isključivo na biatlon i skijaške skokove. Drugi traže prognoziranje Formule 1 i MotoGP-a. Ima iskusnih igrača koji su se pak specijalizirali za egzotične lige. To su natjecanja na kojima bookmakeri rade greške i daju vam šansu uloviti odličnu kvotu.

Ako vas pak zanima kako se kladiti na sigurno na sportovima poput nogometa, košarke i tenisa, tada je ključno da pronađete adekvatnu dugoročnu strategiju koje ćete se držati. Može to biti kombinacija dva događaja, uz ukupnu kvotu oko 2,50.

Imate pravo igrati i veći ukupni tečaj. Bitno je samo da prognozirate isključivo oklade na kojima postoje vrlo dobri izgledi da se vaša prognoza ostvari. Bez eksperimentiranja na utakmicama o kojima ne znate baš ništa.

Primjeri sigurnog klađenja

Postoji nekoliko smjerova u kojem može krenuti igrač koji zna kako se potencijalno kladiti na sigurno. U idealnom slučaju naići ćete na matematički sigurnu okladu. Naime, moguće je da u jednoj kladionici kvota bude 2,10 na jednog suparnika, a kod konkurencije 2,10 na drugog.

Tada ako odigrate listić na oba mjesta, pokrivate obje opcije. To je ono što iskusni kladitelji jedva čekaju. Takve situacije nisu česte u svijetu klađenja, no znaju se povremeno pojaviti. Traže mnogo strpljenja.

Kad je u pitanju sigurno klađenje dojave vam mogu otkriti da je netko od ključnih igrača ozlijeđen. Možete to zapravo saznati sat vremena prije svakog sportskog dvoboja. Pa ako je kvota 3,00 na autsajdera, a favorit ulazi oslabljen u susret, tada se definitivno isplati odigrati na ponuđeni koeficijent.

Ne zaboravimo niti “cash out” opciju. To je još jedan primjer kako se kladiti na sigurno. Naime, nakon što dođete do posljednjeg para na listiću, ima smisla isplatiti ponuđeni dobitak. Odluka će prije svega ovisiti o odnosu snaga suparnika.

“Cash out” je posebno bitan prilikom klađenja uživo. Gledanjem prijenosa otkrit ćete u kojem smjeru ide utakmica. Na vama je zatim reagirati i braniti vlastiti listić. Definitivno se isplati u sudačkoj nadoknadi napraviti “cash out”, jer u zadnjim minutama utakmice se svašta događa na sportskim terenima.

Dakle, za potencijalno sigurno klađenje dojave nisu jedini smjer u kojem trebate krenuti. Baš suprotno, do dobitka možete čak i klađenjem na oba suparnika, u dvije različite kladionice. Tu je i “cash out” koji vam daje priliku odigrati na sigurno. Informacije pak o ozljedama također mogu biti prevaga, pogotovo ako su do vas došle prije nego do samih kladionica. Ipak, u klađenju ništa nije 100% sigurno.

sigurno klađenje dojave

Je li moguće zaraditi novac uz klađenje na sigurno?

Sigurno klađenje definitivno povećava vaše izglede da složite dobitan listić. Uz pravi izbor sportova, liga i utakmica postaje puno lakše pronaći događaje kojima je moguće uspješno predvidjeti ishod. Kvalitetna strategija klađenja daje vam pak priliku da dobijete prostor za povremene promašaje i svejedno ostanete uspješni.

Treba ipak naglasiti da u sportskom klađenju ništa zapravo nije 100% sigurno. Već smo spomenuti da za sigurno klađenje dojave uopće ne moraju biti prevaga na vašu stranu. Uostalom, čak i ekipa na kojoj je postavljena kvota 1,01 može izgubiti utakmicu.

To znači da nema garancija da dođete do uspjeha, čak i ako stvari postavite na zdrave noge. Uvijek možete uletjeti u seriju iznenađujućih rezultata, a i bookmakeri konstantno prilagođavaju koeficijente kako bi obuzdali igrače koji su se pokazali iznimno uspješni.

Međutim, ako razumijete kako se kladiti na sigurno i strpljivo čekate da stvari sjednu na svoje mjesto, trebali biste dočekati svoje dobitne listiće. Zato nemojte forsirati i igrajte razumne uloge na svojim kombinacijama, kako biste prebrodili eventualne krize i dočekali dane u kojima će vaši listići rezultirati uspjesima kakve priželjkujete.

Prednosti i mane klađenja na sigurno

Oklade na sigurno imaju svoje prednosti, ali i mane. Najveća prednost vještog strateškog klađenja svakako je to što povećavate izglede da postanete uspješan kladitelj. Naime, igranje isključivo utakmica o kojima mnogo znate jedini je put kojim ima smisla krenuti. Upoznavanje s matematičkom vjerojatnošću također je nužno da biste postali odlični.

S druge strane, klađenje traži od vas izdvajanje mnogo vremena. Naime, trebat će vam sati i sati proučavanja sportova, liga i utakmica, kako biste pronašli prave oklade za vaš listić. To znači da ćete velik dio slobodnog vremena trošiti na online klađenje, na što su spremni samo najveći zaljubljenici u sportsku prognozu.

U svakom slučaju, nije tako teško naučiti kako se kladiti na sigurno. Upamtite da ništa nije sigurno. No, od igrača se očekuje dosljednost iz tjedna u tjedan pri provođenju vlastite strategije, što je karakteristika isključivo najboljih kladitelja u našoj zemlji.

Početna » Online klađenje » Kako se kladiti na sigurno u online kladionicama?

Najnoviji postovi

Klađenje na košarku: 7 koraci kako se kladiti na košarku

Ako želite igrati u kladionici, morate točno znati na koji se sport želite kladiti. Ako poznajete…

Najbolji igrač Europskog prvenstva 2024 – Predviđanja i kvote u Hrvatskoj

Nogomet je momčadski sport, no na velikim natjecanjima uvijek se istaknu i pojedinci. Tako će biti…

Najbolja Online Casina u Hrvatskoj Koja Nude Besplatne Vrtnje
8 online casina u Hrvatskoj koja nude besplatne vrtnje za igrače, srp 2024

Besplatne vrtnje su jedan od najzanimljivijih oblika bonusa u online casinima. Omogućuju igračima da isprobaju casino…

Kako Se Kladiti Na Pse
Kako se kladiti na utrke pasa: vrste oklada, strategije i taktike klađenja

Klađenje na utrke pasa može biti prilično uzbudljivo, no istovremeno komplicirano za početnike. Zato je potrebno…

Kako se kladiti
Kako se kladiti na sport? Vodič za početnike

Sportsko klađenje postaje sve popularnije u našoj zemlji. Stoga ne čudi da je i ponuda sportskih…

Bonus bez depozita
Bonus bez depozita – Kako funkcionira i zašto je popularan?

Bonus bez depozita najpopularnija je promocija koju nude online casina. To nije nikakvo čudo, jer igrač…